Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Pronađen mrtav muškarac u automobilu na Autobusnom kolodvoru

10.01.2012. 23:00
Pronađen mrtav muškarac u automobilu na Autobusnom kolodvoru


Iako policija nije službeno potvrdila njegov identitet, neslužbeno doznajemo da je riječ o beskućniku kojemu je posljednjih nekoliko godina stara “fiat marea”, talijanskih registarskih oznaka, bila jedini dom


Mrtvo tijelo 60-godišnjeg muškarca u utorak, nešto prije deset sati, u automobilu parkiranom kod zadarskog Autobusnog kolodvora pronašli su slučajni prolaznici te o tome odmah obavijestili zadarsku policiju.
Iako policija nije službeno potvrdila njegov identitet, neslužbeno doznajemo da je riječ o beskućniku kojemu je posljednjih nekoliko godina stara “fiat marea”, talijanskih registarskih oznaka, bila jedini dom. Muškarac se hranio u Pučkoj kuhinji i obližnjim pekarama, a navodno se prije nekoliko godina vratio iz Italije. U Zadru je imao stan, no zbog sudskog spora s nekim članovima obitelji, nesretni čovjek nije mogao u njega, pa je završetak sudske procedure čekao u automobilu, gdje je ujedno i držao svu svoju imovinu.
Preminuo je u noći s ponedjeljka na utorak, a prvi rezultati policijskog očevida na njegovu tijelu i u unutrašnjosti vozila, pokazali su da nema tragova nasilne smrti. Navodno je bio narušena zdravlja, no točan uzrok njegove smrti bit će poznat nakon obdukcije koju će obaviti patolozi u Općoj bolnici Zadar.