Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Pronađeni kradljivci opreme iz vrtića

10.02.2011. 23:00
Pronađeni kradljivci opreme iz vrtića


Policijski službenici I. Policijske postaje Zadar jučer su dovršili kriminalističku obradu nad 24 i 18-godišnjakom iz Zadra koje se sumnjiči da su u noći sa ponedjeljka na utorak provalili u dječji vrtić „Pčelica” u ulici Nikole Tesle u Zadru, odakle su otuđili televizor, DVD player, projektor, zvučnike i fotoaparat. Tijekom kriminalističkog istraživanja otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni u poduzeće „Radost”, a protiv počinitelja podnesena je kaznena prijava, izvijestila je PU zadarska.
U protekla dva dana, u uvali Jasenovo u Vrsima nepoznati počinitelj provalio je u brodicu tipa „Passara” u vlasništvu 60-godišnjaka i iz koje je otuđio vanbrodski motor „Mercury „ snage 5 ks vrijedan oko 4 000 kuna. Protiv nepoznatog slijedi kaznena prijava.
 Jučer u popodnevnim satima, u ulici Biskupa Jurja Dobrile u Zadru nepoznati je počinitelj iz ostave u prizemlju zgrade otuđio elektrobicikl u vlasništvu 21-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi oko 2 800 kuna. Protiv nepoznatog slijedi kaznena prijava.
Policijski službenici  Policijske postaje Pag su dovršili kriminalističku obradu nad 65-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je jučer u popodnevnim satima sa gradilišta u Pagu otuđio dvadesetak metalnih spojnica za metalnu skelu vrijednih oko 1 200 kuna, u vlasništvu 66-godišnjaka. Otuđene spojnice su vraćeni vlasniku, a protiv počinitelja podnesena je kaznena prijava zbog krađe
Jučer su policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU zadarske dovršili kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim vlasnikom poduzeća iz okolice Zadra kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od šest godina godine od drugog poduzeća iz Rijeke uzimao raznu robu u vrijednosti od 400 000 kuna koju nije platio, dok je oštećenom poduzeću dao garancije plaćanja putem kojih se nije moglo naplatiti dug.
Protiv njega podnesena je kaznena prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Prijevara u gospodarskom poslovanju.