Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Ježina potpisao za Dinamo

10.02.2014. 23:00
Ježina potpisao za Dinamo


Dinamo je posljednjeg dana prijelaznog roka kupio novo pojačanje – Antonija Ježinu! Na službenim internetskim stranicama Istre 1961, kao i onima aktualnog hrvatskog prvaka objavljeno je da 24-godišnjak dolazi u Maksimir iz Istre 1961 te će pojačati konkurenciju na poziciji vratara.
– Naravno da sam oduševljen što sam došao u Dinamo i što ću dobiti priliku igrati na ovako visokom nivou te se dalje razvijati – rekao je novi vratar Dinama pa nastavio:
– Obavezno bih se htio zahvaliti svom bivšem klubu Istri na svemu što su napravili za mene jer da nije bilo njih, kao i naravno Zadra prije te ostalih klubova u kojima sam trenirao, ne bih potpisao ugovor s Dinamom. Hvala svima, ali došlo je vrijeme za novi korak, a Dinamo je svakako golemi iskorak u karijeri nogometaša i prilika koja se ne odbija.
Vratar, koji je najveći dio karijere proveo u Zadru, potpisao je s “modrima” ugovor na četiri godine.
– Dinamo je već dugo prvak Hrvatske. Igra Europu, ima vrhunske igrače i vrhunski je klub. Očekivanja i želje su da odradim najbolje što mogu. Meni je sada u glavi samo da što prije počnem trenirati, da dam sve od sebe i da napredujem kao vratar – zaključio je Ježina.