Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Martine: Razvodim se od Fabrizija

Autor: Suzana Bandić

10.03.2009. 23:00
Martine: Razvodim se od Fabrizija

Foto: Filip BRALA



Martine Marie Manojlović (40) koja je u nedjelju ujutro pred nasilnim mužem skočila kroz prozor spavaće sobe s prvog kata njihove obiteljske kuće u zadarskom predjelu Plovanija i pri tom zadobila otvoreni prijelom desne noge, nakon operacije se uspješno oporavlja na zadarskom odjelu Kirurgije i jača je nego ikad u svojoj namjeri da zaustavi dugogodišnju agoniju i suprugu Fabriziju kaže “ne”.
S obzirom na to da je boravkom u Big Brother kući Martine postala javna osoba vijest o incidentu u njihovoj obiteljskoj kući u svega nekoliko sati proširila se i postala glavnom temom gradskih kuloara. Kako bi spriječila nagađanja i špekulacije o razlozima zbog kojih je skočila s visine od oko četiri metra Martine je odlučila javno progovoriti o svemu.
– Nemam što skrivati jer je i onako sve izišlo na vidjelo. Jednostavno, ponekad u životu moraš donijeti neke odluke i napraviti neke stvari za koje ni sam nisi pomislio da možeš. Pobjegla sam od psihičkog i fizičkog zlostavljanja. Skokom kroz prozor pokazala sam mu da sam odlučna i da neću više trpjeti njegovo ponašanje. Moj muž je veliki lažljivac i svašta priča, a ja mu poručujem neka progovori za novine ako on nema što sakriti, samo neka bude iskren – rekla je Martine dodajući kako je spremna sam na sve, a posebice kako bi zaštitila svoju djecu.
Inače, Martine je rođena u New Yorku, a u Zadar se s kćeri Isabellom (11) i sinom Marcellom (7) doselila prije sedam godina. Supruga Fabrizia upoznala je još prije 13 godina u Trećoj aveniji na Manhattanu, ludo se zaljubila i radi njega čak ostavila i uspješnu pjevačku karijeru o čemu svjedoče dva snimljena albuma, a pjevala je i kao prateći vokal slavne Celine Dion.
Hrvatskoj javnosti Martine se predstavila u prošlogodišnjem reality showu “Big Brother” u Tajlandu. Bila je nesumljivo jedna od favoritkinja zbog svog čvrstog i samozatajnog stava te vesele i blage naravi zbog koje je sa svim stanarima do kraja ostala u dobrim odnosima. Iz kuće je otišla naglo nakon što je u javnosti progovorila o nekim detaljima iz njezina privatnog života. Kao razlog naglog izlaska Martine je tada navela teško zdravstveno stanje njezine tete s kojom je jako povezana i bliska, no danas, nakon ovih nemilih događaja javno progovara i o tome tvrdeći kako je izišla zbog muževe ljubomore.
– Izašla sam zbog njegove ljubomore. On ne podnosi kad sam u nečemu uspješna i želi kontrolirati moj život, a meni je to postalo nepodnošljivo. Kad nekoga volite, uvijek se nadate da će se stvari popraviti. Kod nas to traje već godinama i ja ga  ga više neću opravdavati. Nemam više snage za to – rekla je Martine dodajući kako će odmah po izlasku iz bolnice zatražiti rastavu braka.
– Već sam kontaktirala Konzulat i odvjetnika, a kad za tjedan dana iziđem iz bolnice krenut ću u realizaciju – naglasila je Martine.
Fabrizija smo telefonski kontaktirali u utorak nakon što se o događaju očitovao kod prekršajnog suca, no nije bio raspoložen za razgovor s medijima već je samo kratko komentirao kako u njgovoj obitelji nije bilo nikakvih problema već da je riječ o pogrešci. No, s njim ne dijeli mišljenje supruga Martine, a sudeći po prekršajnoj prijavi koju je zaradio, ni prekršajni sudac kojemu je dao svoj iskaz. Osim prekršajne, slijedi mu i kaznena prijava zbog obiteljskog nasilja.