Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Humanitarna akcija za opremanje dječjeg vrtića

10.04.2011. 22:00
Humanitarna akcija za  opremanje dječjeg vrtića


U restoranu “Fešta” na Bokanjcu ove subote je održana humanitarna večera “Prominska noć” u organizaciji Zavičajnog kluba “Promina” Zadar. Prominsku noć su i ove godine posjetili brojni Prominci kao i simpatizeri Promine, male općine u Šibensko-kninskoj županiji. Nazočni su uživali u cjelovečernjoj zabavi, svečanoj večeri, lutriji te kulturnom i zabavnom programu te nastupu KUD-a “Promina” i grupe “Amadeus”.
– I ove godine “Prominska noć” ima svoj humanitarni karakter. Okupili smo se kako bismo prikupili sredstva za opremanje dječjeg vrtića u Oklaju i sredstva za izgradnju kuće obitelji Čavlina iz Promina koja ima osmero djece, kazala je jedna od utemeljitelja i predsjednica Zavičajnog kluba Promina Zadar Mirjana Brnadić, dodavši kako se mora zahvaliti svim sponzorima kojih je ove godine bilo zaista mnogo.
– Ove godine su nas u našim nastojanjima poduprli Bakmaz, Tvornica kruha Zadar, Maraska i ostali. Vjerujemo da ćemo prikupiti oko 25 tisuća kuna i još deset tisuća kuna za Čavline, kazuje Brnadić.
I ove godine je organizirana bogata lutrija, a tijekom večeri prodano je svih 400 kupona. Treća nagrada je bila mobitel, druga mikrovalna pećnica, a prva plazma televizor.