Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Mršić: Uvijek smo pravi kad je najpotrebnije

Autor: Šime Ćurko

10.05.2013. 22:00
Mršić: Uvijek smo pravi kad je najpotrebnije

Foto: PIXSELL



Tako je bilo svih ovih sezona, tako je bilo i u Vinkovcima i očekujem da će tako biti i u preostale tri utakmice – kaže Mršić


Sve golove Zadra ove sezone protiv Slaven Belupa, a bilo ih je ukupno tri, zabio je Antonio Mršić. Najprije u prvenstvu za 1:0 na Stanovima, pa dva u četvrtfinalu Kupa u kojem su Koprivničani u dvije utakmice izborili polufinale. Dakle, je li vrijeme i za četvrti gol?
– Zašto ne – odgovara Mršić protupitanjem. U Vinkovcima u prošlom kolu Mršić nije zabio, ali je bio jedan od najboljih u zadarskim redovima. Uloga povučenog, ili, kako ga je Ferdo Milin nazvao, lažnog napadača očito mu odgovara.
– Često mi se događalo da nisam na mojoj pravoj poziciji, a ona je upravo taj povučeni napadač. Kao momčad nismo često igrali u tom rasporedu pa sam zatvarao pozicije koje mi manje odgovaraju.
Mršić ne dvoji da će se na Stanovima i sljedeće sezone igrati prvoligaški nogomet.
– Nemamo razloga biti sumnjičavi po tom pitanju. Igramo dobro, osvajamo bodove i, što je najvažnije, uvijek smo pravi kad je najpotrebnije. Tako je bilo svih ovih sezona, tako je bilo i u Vinkovcima i očekujem da će tako biti i u preostale tri utakmice.
Dvije su promjene u zadarskih prvih 11 u odnosu na Vinkovce. Nema Igora Banovića koji ima tri žuta kartona, a ispao je i Marcel Heister. “Unutra” su Ivan Anton Vasilj i Luka Begonja. Sve ostalo trebalo bi biti kao i protiv Cibalije, ali vjerojatno sa malo drugačijim rasporedom. Nema suspendiranog Jakova Suraća i ozlijeđenog (skočni zglob) Marina Cona.