Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Prvi trening Zadra 15. lipnja

10.06.2011. 22:00
Prvi trening Zadra  15. lipnja


Pripreme nogometaša Zadra za sljedeću sezonu počinju u srijedu 15. lipnja u 10 sati. Potvrdio je Josip Bajlo, predsjednik kluba.
– Na pripremama očekujemo sve igrače koji su bili u momčadi na kraju prošle sezone. Iznimka su samo Toni Pezo, Marin Zulim i Tomislav Glumac, koji su za Zadar nastupali kao posuđeni igrači Hajduka. S obzirom da je Hajduk već počeo pripreme očekujemo da će se na Poljudu uskoro očitovati o tome na koje igrače ne računaju, a to otvara mogućnost neke nove posudbe – kaže Bajlo ne skrivajući da je Zadar zainteresiran za Glumca koji se pokazao korisnim igračem na poziciji stopera.
Kada je riječ o novim igračima Bajlo kaže da je Zadar blizu dogovora s potencijalnim pojačanjima, s naglaskom na napadače. Nije poznato je li riječ o jednom napadaču ili više njih. Tako se samo nastavlja praksa iz prethodnih sezona da se nova imena doznaju najranije na prvom treningu, a nerijetko i mnogo kasnije.
Prva dva tjedna priprema bit će u Zadru nakon čega momčad odlazi u Moravske Toplice. Bajlo očekuje da će Zadrani u Sloveniji imati nekoliko jakih provjera nakon kojih bi Daliboru Zebiću trebalo biti lakše odlučiti na koje igrače računa za sljedeću sezonu.