Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Ovog puta pobjeda ide sinu

10.08.2010. 22:00
Ovog puta pobjeda ide sinu


Trebamo prekopirati igru protiv Karlovca i nema straha za tri boda – kaže Mršić
Nakon povratka iz Koprivnice, koja je osmi put u nizu bila nemoguća misija za nogometaše Zadra, valja se okrenuti onom što dolazi, a to je subotnji prvenstveni okršaj na Stanovima protiv Cibalije. Najbolji poznavatelj stanja u vinkovačkoj momčadi sigurno je zadarski veznjak Antonio Mršić čiji otac Stanko uspješno već drugu i pol sezonu predvodi ovaj klub. Koprivnička uvertira ipak je pozvala zvono za uzbunu, jer se ponovno nameće imperativ troboda kontra opasnih Vinkovčana.
– U Koprivnici smo nakon dugo vremena izgleda vrlo dobro na terenu. Odlično smo se držali sve do druge polovice drugog poluvremena kada je uz pomoć suca koji je natezao cijelu utakmicu na njihovu stranu Slaven došao do kapitalnog vodstva.
No, završilo je kako je završilo, a nema puno vremena za plakanje, jer se bliži gostovanje Vinkovčana. Hoće li nakon lanjskog poraza na Stanovima konačno doći red za pobjedu sina nad ocem?
– Ovog puta sigurno sin dobija. Iako je Cibalija i ove sezone krenulo odlično, imaju sedam bodova i još su netaknute mreže ipak mislim da smo mi favoriti na Stanovima te da će na kraju pobjeda biti naša. Trebamo prekopirati igru protiv Karlovca i nema straha za tri boda.
Koga se najviše pribojavati u sastavu Cibalije?
– Za razliku od lani otišlo im je dosta igrača, ali su na kraju opet uspjeli složiti respektabilan sastav. Tu najviše strše napadači Bartolović i Kresinger te na njih treba obratiti pažnju. Imaju čvrst defanzivni blok kojeg nije lako probiti, ali ponavljam da smo mi na Stanovima favoriti i tako ćemo se znati postaviti – zaključio je Mršić.