Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Zoran Predin na zatvaranju SPFF-a

10.08.2011. 22:00
Zoran Predin na  zatvaranju SPFF-a


Zoran Predin, priznati slovenski glazbenik, pjesnik i kantautor, autor brojnih nezaboravnih šansona ovog petka nastupa u Starigradu uz pratnju Gipsy Swing Banda.  Predin koji  je gost Starigrad Paklenica Film Festivala, nastupit će posljednje večeri na dodjeli nagrada s početkom u 23.30 sati.
Nakadašnji lider kultnog slovenskog art rock benda Lačni  Franz nastupit će nakon dodjele nagrada u festivalskom  centru Guvno, u zaseoku Marasovići, a publiku očekuju neke  od nezaboravnih pjesama iz vremena Lačnog Franza, ali i  samostalne karijere koja je započela devedesetih godina.  Publika može očekivati repertoar s odličnog albuma “Za šaku  ljubavi”, koji je prije nekoliko godina izdan u Hrvatskoj, a  sadrži neke od najzanimljivijih pjesama napisanih u posljednjih desetak godina, ali i ranije poput bezvremenske  “Čakaj me”.
Predin je poznat i kao skladatelj izvrsne glazbe za film,  kazališne predstave, kao i po nezaboravnim šansonama i  osebujnoj kreativnoj interpretaciji, posebno u vrijeme  Lačnog Franca i pjesama s izrazitim sarkazmom i profinjenom parodijom, a zadnjih godina i nepopravljivim romantizmom. Definitvno je ovo jedan od nastupa koje ne bi  trebalo propustiti.