Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Mario Paleka novi direktor Turističke zajednice Grada Zadra!

11.09.2018. 10:50
Mario Paleka novi direktor Turističke zajednice Grada Zadra!


Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra za novog direktora izabran je diplomirani kineziolog Mario Paleka. Među sedmoro kandidata izabran je kao najbolji, no kako saznajemo od članova Turističkog vijeća njegova prezentacija programa nije prošla glatko s obzirom da su ga neki članovi velikog vijeća "rešetali" stručnim pitanjima koja su ga pomalo zbunila.
Ipak, tijesnim brojem glasova Paleka je potvrđen za nasljednika Ante Radosa te sada ostaje za vidjeti hoće li i njemu Grad Zadar osigurati savjetnika, kao što su to učinili u slučaju bivšeg direktora Radosa. Naime, za Hrvoja Anića, koji je konkurirao kao jedan od najozbiljnijih kandidata glasovalo je čak troje članova Turističkog vijeća, za Ivu Bencun jedan, a Tomislav Paleka dobio je pet glasova.
Indikativno je da je ovu sjednicu po prvi put vodio gradonačelnik Branko Dukić, inače predsjednik Turističkog vijeća, što su neki već shvatili kao podršku njegovom prijatelju Paleki.
U priopćenju Turističke zajednice grada Zadra ističe se kako je Paleka izabran cećinom glasova tajnim glasovanjem te da je rođen 10. rujna 1974.  godine u Zadru, po struci  diplomirani kineziolog.
– Gospodin Paleka je prilikom predstavljanja Programa rada za jednogodišnje razdoblje iznio vlastiti stav i mišljenje te nove ideje, koje bi mogle pridonijeti kvalitetnijem radu turističke zajednice i unapređenju razvoja turizma, pojašnjavaju iz TZG Zadra.
uskoro opširnije