Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Stipčević: U Beograd po pobjedu!

Autor:

10.10.2008. 22:00
Stipčević: U Beograd po pobjedu!

Foto: Zvonko KUCELIN



Kao i uvijek srce na parketu je ostavio i Rok Stipčević koji svaku utakmicu i ima vrijedno popunjene skoro sve statističke kategorije.  Tako je u ovu pobjedu ugradio svojih 7 poena, 4 skoka, 3 asistencije i jednu ukradenu loptu.
– Najviše bih zahvalio publici koja je stvarno bila fenomenalna. Odigrali smo odličnu utakmicu iz koje se moglo puno naučiti. Svih 12 igrača je odigralno odlično i ako ovako nastavimo od Zadra se može očekivati velike stvari. Mislim da dugo ovako Zadar nije odigrao kvalitetnu utakmicu pred zadarskom publikom.  Zna se tko je i što je Partizan, ali mi idemo po pobjedu i u Beograd – izjavio je Stipčević.
Mali junak utakmice zasigurno je bio i poletarac Šime Olivari koji je dobio zadnjih šest minuta utakmice. Ostat će zapamćen kao prvi košarkaš koji je postigao koš (i to kakav) koji je odveo momčad preko stotke.
 – Zahvalan sam treneru na pruženoj prilici. Malo mi je bilo nervoza par minuta zbog ambijenta, ali sam se brzo privikao i uspio sam na kraju upisati se u strijelce što me jako veseli – izjavio je Šime Olivari.
 Ova utakmica je kuriozitetna i zbog podatka da je u Zadru prvi put sudila utakmicu i jedna žena, Jasmina Tatić. Zadrani su je primili s neskrivenim simpatijama te joj je čak i dorovno cvijeće na početku utakmice.
 – Stvarno nisam ovo očekivala, Zadrani su me primili kao da sam njihova, Još uvijeka sam pod dojmom svega i zahvalila bi im se od srca – izjavila je nakon utakmice sutkinja Tatić.