Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zaprešić za popravljanje dojma

10.10.2010. 22:00
Zaprešić za popravljanje dojma


Idemo bez straha u Zaprešić i pokušati napraviti ono što je Šibenik napravio nama u prošlom kolu – kazat će Ježina
Prvenstvena stanka zbog kvalifikacija reprezentacija poslužit će nogometašima Zadra da uspiju zaliječiti rane bolnog, prvog, domaćeg poraza od Šibenika (1:4). Posljednje igre Zadrana protiv Osijeka i Šibenika u kojoj je inkasirano čak sedam pogodaka pozvale su zvono za uzbunu, a slijede dva gostovanja u kojima će se trebati pronaći dobitna formula ako misle i sljedeće sezone na Stanovima ugošćavati prvoligaške klubove. Najteže je u posljednje dvije utakmice od igrača Zadra sigurno bilo vrataru Antoniju Ježini, koji je morao čak sedam puta posezati za loptom u svoju mrežu.
– Doživjeli smo šokantan poraz ili bolje reći sramotan poraz koji moramo, što je prije moguće, anulirati na jednom od sljedećih gostovanja. Odigrali smo svi ispod svakog kriterija i što je najgore sada smo pokazali drugim momčadima kako nas se može dobiti na Stanovima koji su nam bili prava tvrđava do sada – prvi je komentar Ježine koji kao pravi pozitivac misli da će se u ovom tjednu do gostovanja u Zaprešiću ipak pronaći neka unutarnja snaga u momčadi kako bi se pokrenuli s mrtve točke koja ih je snašla u posljednjim kolima.
– Barem smo se, mislim, malo sabrali u ovom tjednu nakon tog poraza. Primijeti se velika želja na treninzima, kvalitetno se radi te bi mogao proraditi taj dišpet i da pokažemo svima da smo sposobni ući u pozitivnu seriju rezultata. Idemo Interu u petak koji je u posljednjih pet kola ubilježio četiri pobjede i jedan remi, a bitno je napomenuti da nisu u tih pet utakmica primili ni gola. Međutim, idemo bez straha u Zaprešić i pokušati napraviti ono što je Šibenik napravio nama u prošlom kolu.
Za nastavak prvenstva koji vam slijedi u petak u Zaprešiću mogli bi konkurirati dosad ozlijeđeni Ćurjurić i Terkeš.
– Ćurjurić je nakon povratka iz Pule počeo raditi po posebnom programu te je počeo nedavno aktivno sudjelovati na našim treninzima. On će konkurirati za sljedeće utakmice, ali ne u smislu da može igrati cijelu utakmicu. Slično je i s Terkešom koji se nakon operacije vratio u trenažni proces i njega bi mogli očekivati da će se polako vratiti, možda već u Zaprešiću. S njima dvojicom i Skočibušićem koji će još malo pričekati do oporavka sigurno bi bili jači i kompetitivniji za sve velike izazove koji nam predstoje u nastavku prvenstva – za kraj će Ježina.