Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Masovna tučnjava u Maya pubu

Autor: Suzana Bandić

11.02.2010. 23:00
Masovna tučnjava u Maya pubu

Foto: Vedran SITNICA



Nakon što su noć prije u zadarskom noćnom klubu Maya pub intervenirali vatrogasci i policija zbog požara u sanitarnim prostorijama kojega je prouzročio nemarno odbačen opušak, u četvrtak rano ujutro u tom je klubu ponovno intervenirala policija, no ovaj put zbog masovne tučnjave.
Naime, policija je oko 4.10 sati zaprimila dojavu o tučnjavi u klubu, a osim toga, dojavljeno je i da jedan od sudionika posjeduje vatreno oružje. Dolaskom na mjesto događaja policajci su zatekli samo zaposlenike kluba, no potom su svega nekoliko metara dalje primjetili i nekoliko osoba za koje se sumnja da su sudjelovale u obračunu šakama.
Riječ je o osam muškaraca sa zadarskog područja u dobi od 18 do 50 godina koji su potom dovedeni u prostorije policije na kriminalističku obradu, a jedan od njih zatražio je liječničku pomoć. Riječ je o 49-godišnjaku koji je, srećom, zadobio samo lakše ozlijede.
Neslužbeno doznajemo da je pred klubom u vrijeme dok su osmorica muškaraca odmjeravali snage ispaljen i hitac u zrak iz vatrenog oružja, no iz policije tu informaciju nisu potvrdili. Kriminalistička obrada još je u tijeku.