Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Prikupljeno 20 doza krvi

11.03.2011. 23:00
Prikupljeno 20 doza krvi


U organizaciji aktiva dragovoljnih darovatelja krvi Drage, koji djeluje pri Gradskom društvu Crvenog križa Biograd na Moru provedena je prva ovogodišnja akcija dragovoljnog darivanja krvi. Akcija je održana u prostorijama mjesne osnovne škole, a odazvala su se 22 darivatelja od kojih je krv moglo dati njih 20.
Tako je ovom prilikom za potrebe Opće bolnice Zadar, Odjela za transfuzijsku jedinicu i Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru, prikupljeno 20 doza.
Krv su su darovali: Marin Barešić, Melinda Barešić, Danijel Barešić, Nediljko Barešić, Renato Barešić, Renato Bunja, Perica Kazija, Dorijan Kazija, Mihael Lujan, Milan Marketin, Danica Barešić, Antonio Rašin, Ive Ivko Rašin, Nikolina Šarić, Dino Šarić, Siniša Kazija, Andrea Vidić, Anton Vulin i Marko Vidić. Nakon uspješno provedene akcije darivanja krvi uručeno je i nekoliko zahvalnica koje su dobili Vice Vulin i Ivona Miškolc za prvo darivanje, Nikolina Šarić za peto te Melinda Barešić i Joško Stojanov za deseto darivanje krvi u sklopu aktiva Drage.