Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Dobar provod bez muške pratnje

11.03.2012. 23:00
Dobar provod bez muške pratnje


Voditelj Toto, DJ Kresh, snimatelj Hrvoje, reporter Zadarskog lista i točno 126 žena, članica i simpatizerki udruge “Žene s osmijehom” iz Sv. Filipa i Jakova u subotu je u Biogradu, u prostorijama Bure centra, proslavilo Međunarodni dan žena. Ljubazna hostesa Antonia, bivša Miss sela Zadarske županije, i osoblje restorana “Rene” sudionike su vodili kroz urnebesnu zabavu, u kojoj su se miješali gastrnomski, plesni, glazbeni i humanitarni elementi. Sav prihod je namijenjen bratovštini sv. Nikole zajednice “Cenacolo”, komuni za liječenje ovisnosti u Jankolovici.
– Vjerujem da su uz bogat švedski stol i piće, dobar odabir glazbe i uz vještu Totovu voditeljsku palicu svi bili zadovoljni. Pokazali smo da se i bez muževa, zaručnika, momaka ili muških prijatelja možemo dobro zabaviti, našalila se Miluška Zelantov, predsjednica Udruge “Žene s osmijehom”.
 Udruga okuplja volonterke čije se osnovno djelovanje temelji na pomaganju ljudima u potrebi. Na zabavi su sudjelovale žene s područja bivše općine Biograd, odnosno iz grada Biograda na Moru te općina Sv. Filip i Jakov i Pakoštane te otoka Pašmana, ali i gošće iz Murtera i sve druge dobronamjerne žene koje vole druženje i plesnu zabavu.
Nakon ukusnog jela uz piće po izboru te razdraganog pjevanja himne udruge na tekst Vesne Santini iz Turnja, krenula je ženska zabava do “ranih jutarnjih sati”.
– Zahvaljujući sponzorima i brojnim trgovinama u prvom biogradskom šoping centru organizirali smo i veliku tombolu. Prva nagrada je također velika, veliki i skupocjeni plazma televizor, uspjela je reći Miluška Zelantov prije odlaska na veliki plesni podij.