Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Đani Bunja razgovarao s USKOK-om, slijede novi pozivi

Autor: Suzana Bandić

11.03.2013. 23:00
Đani Bunja razgovarao s USKOK-om, slijede novi pozivi

Foto: Zvonko KUCELIN



Mogu samo potvrditi da sam jutros obavio razgovor s uskočkim istražiteljima, ali ne mogu govoriti o detaljima razgovora jer je istraga u tijeku – Đani Bunja


Nakon što su uskočki istražitelji sredinom veljače ispitali sve potpisnike prve komisije projekta plinofikacije Zadarske županije, na red su došli i potpisnici druge komisije. U prostorijama PU zadarske, u ulici Andrije Hebranga, s istražiteljima su od ranih jutarnjih sati jučer razgovarali Đani Bunja, zamjenik župana Zadarske županije i voditelj povjerenstva u drugoj komisiji pri ponovljenom natječaju, zatim Damir Kraljić koji je imao ulogu Bunjina zamjenika, te članovi komisije Davor Lonić i Bibijana Baričević. Peti potpisnik i član komisije Olivio Meštrović svoj je iskaz istražiteljima dao još 13. veljače jer je on bio predsjednik prve komisije.
– Mogu samo potvrditi da sam jutros obavio razgovor s uskočkim istražiteljima, ali ne mogu govoriti o detaljima razgovora jer je istraga u tijeku. Štoviše, upozoren sam da je istraga strogo tajna, pa tako i sve o čemu sam razgovarao s istražiteljima – kratko je prokomentirao Đani Bunja nakon što je obavio obavijesni razgovor s uskočkim istražiteljima.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU