Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Misli lokalno, djeluj globalno

11.05.2011. 22:00
Misli lokalno, djeluj globalno


Još tri dana ostalo je do dodjele Porina, najuglednije  diskografske nagrade u Hrvatskoj, a među nominiranima za Hit  godine, nalazi se i dalmatinski hop-cup bend Sexymotherfuckers s hitom “Ajme meni nije mi dobro”. Novost je da ove  godine kategoriju Hit godine bira publika svojim glasovanjem,  a u konkurenciji su uz njih i Jelena Rozga s “Bižuterijom”, klapa  Sv. Florijan i Čedo Martić sa “Kako ću joj reć da varim”,  Kinoklub –  “Za nju”, Gibonni s pjesmom  “Žeđam” te  Lea Dekleva,  Mladen i  Saša sa “Dogodila se ljubav”.
Priliku za  poslušati ih  uživo imat će  svi koji u subotu navečer  budu na biogradskoj rivi, kada će na pozornici nastupiti Kim  Verson, Sexymotherfuckers i Neno Belan.
Uz parolu “Misli lokalno, djeluj globalno” potporu domaćim  snagama možete dati pozivom na broj 065 800-401 (cijena  poziva u fiksnim mrežama je 1,50 kn, a u mobilnim mrežama   2,40 kn) ili SMS-om s upisanom ključnom riječi “HIT 1” na  broj  60106, cijena je 2,40 kuna. Najsretniji glasač osvojit će 20 tisuća  kuna na potrošačkoj kartici.