Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Birali su se najljepši, najsimpatičniji i – najbolje odjeveni

11.05.2012. 22:00
Birali su se najljepši, najsimpatičniji i – najbolje odjeveni


Maturanti i maturantice Škole primijenjene  umjetnosti i dizajna Zadar proslavili su u četvrtak u restoranu “Gastro” Zadar maturalnu zabavu.
Uz strane i domaće hitove benda “Modus” tri razreda škole, oko 130 učenika s gostima plesalo je i pjevalo do u sitne noćne sate. Najdirljiviji dio bio je, svakako, oproštaj od razrednika i razrednica. Zaboravljene su sve sitne zamjerke, a ostale su samo lijepe uspomene kojih su se zajednički prisjećali. Najzabavniji dio bio je tradicionalni izbor miss i mistera, najbolje odjevenih i najsimpatičnijih.
Titulu miss osvojila je Tena Kovačević, dok je titulu mistera ponio Marijan Radović. Tea Kulaš očarala je okupljene svojom vedrinom i osmijehom te je proglašena za miss simpatičnosti, a mister simpatičnosti bio je Filip Štefković.
Možda i najteži odabir među svim elegantnim mladićima i djevojkama u prekrasnim haljinama koje se biraju mjesecima prije za maturalnu večeru bio je onaj za najelegantniji par. Titulu su ponijeli Marija Zrilić i Toni Batić.
Maturalne zabave zadarskih maturanata bliže se kraju za ovu godinu, kao i njihovi školski dani. Još ih čeka državna matura, a onda će se škole sjećati samo na slikama i s osmijehom nostalgije.