Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Odlazak izgledna opcija

11.06.2012. 22:00
Odlazak izgledna opcija


Vjerojatno bih sljedeće sezone trebao zamijeniti dres Zadra drugim, a vrijeme će pokazati koji će to klub zapravo biti – kazao je Mršić


Na pola puta između prošle i nadolazeće sezone nogometaši Zadra uživaju u odmoru od svojih obaveza. Očekuje se skori početak priprema, a neki kao Antonio Mršić ne sjede skrštenih ruku već ozbiljno rade na individualnom planu. Mršić u suradnji s Edijem Stipićem podiže fizičku spremu i odmjerava ponude kojih ne manjka kako iz hrvatskih tako i inozemnih klubova.
– Imam trenutačno dosta ponuda, neke su iz Hrvatske dok su neke i iz inozemstva. Vjerojatno bih sljedeće sezone trebao zamijeniti dres Zadra drugim, a vrijeme će pokazati koji će to klub zapravo biti.
Prvoligaš sa Stanova će znači u novu ligu 12 morati bez vas. Ove sezone ste bili jedan od bitnijih igrača u Zebićevu sastavu. U 25 nastupa upisali ste se pet puta u strijelce. Je li sezona bila zadovoljavajuća?
– Što se kluba tiče mislim da smo napravili dobar posao s obzirom na situaciju u našem nogometu i državi. Cilj nam je bio ostanak u ligi koja se bitno skratila i najvažnije je da smo uspjeli u tom naumu. Normalno da je moglo biti i bolje što se tiče rezultata, no moglo je s druge strane završiti i gore tako da ukupno gledajući svi u klubu moraju biti zadovoljni.
Iz usta trenera Zebića moglo se često čuti kako je napadački segment momčadi trebao biti puno učinkovitiji.
– Ne bih se složio s tom izjavom, jer je činjenica da smo primili previše golova ove sezone što će potvrditi da napad nije toliko bio neučinkovit koliko obrana porozna. Opet ne treba biti previše kritičan prema nikome tko je igrao, jer u Zadru igraju uglavnom domaći igrači koji su ove sezone doživjeli potpunu afirmaciju te su pokazali da se može na njih itekako ozbiljno računati u nadolazećoj iznimno teškoj Ligi 12. Nadam se da će momci sa mnom ili bez mene uspjeti i sljedeću sezonu izgurati bez većih turbulencija oko ostanka u ligi – zaključio je Mršić.