Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Bistro Kolodvor u finalu nadjačao Murvicu

Autor: Josip Prskalo

11.07.2010. 22:00
Bistro Kolodvor u finalu nadjačao Murvicu


Nakon devet lijepih i ugodnih večeri završen je 12. po redu malonogometni turnir u Murvici. U godini kada su mnogobrojni turniri ugašeni, turnir u Murvici ipak je organiziran i pripremljen na profesionalni način, zahvaljujući ljudima iz užeg vodstva MNK Murvica, a zasigurno najviše truda dao je dvojac Srećko Surać i Srećo Grgeč koji su svih ovih godina bili na čelu organizacijskog odbora. Ove godine prijavljeno je 18 ekipa što se i pokazalo veoma dobrim jer su nastupile najbolje ekipe iz naše županije, jedino je tragedija koja se dogodila u Bibinjama spriječila da momci iz Tornadocommerca sudjeluju jer su oni prošlogodišnji pobjednici turnira. Sama posjećenost turnira bila je veoma dobra i to na utakmicama i pionira kao i veterana koji su se usporedo s glavnim turnirom natjecali. Isto tako treba naglasiti da su samo dvojica sudaca iznijeli sav teret turnira, a to su Luka Popović i mladi perspektivni sudac Ivan Zdrilić iz Poličnika. Nije se dogodio ni najmanji incident, što je za svaku pohvalu. U finalnim utakmicama pioniri iz Poličnika visoko su porazili svoje susjede iz Suhovara i zasluženo osvajaju prvo mjesto, a za nagradu su dobili medalje i pehar od organizatora. U veteranskom turniru primat nose momci iz C.B. Ćići koji su pobijedili domaćine Murvicu i isto tako dobili pehar za nagradu. U utakmici za treće mjesto momci Željka Bakarića visoko su porazili Generaciju 1983 sa 8:2 te im je pripala novčana nagrada i pehar. Dugo očekivani finale zaista je i opravdao naziv finala u kojemu su se sastali najbolji s ovogodišnjeg turnira, a to su Bistro Kolodvor i Murvica. U veoma zanimljivoj i napetoj utakmici s čestim promjenama rezultata ipak su na kraju za nijansu bili bolji momci Kristijana Kajtazija i domaćin Murvica im je sportski čestitala. To im je treće osvajanje prvog mjesta na turniru u Murvici. Vidjeli smo nekolicinu prvoligaških igrača, a u momčadi pobjednika igrala su i dvojica igrača iz Nacionala koji je i službeni prvak u malom nogometu u Lijepoj Našoj – Marko Šimurina i Tiho Novak. Na kraju svi su se složili u tome da je turnir bio odličan i sigurno će se sve ponoviti iduće godine.
– Presretan sam što sam ponio ovako laskavu titulu najboljeg igrača turnira. Zahvaljujem mojim suigračima jer bez njih to ne bih uspio – kazao je Franko Jelovčić, najbolji igrač.
– Drago mi je da sam izabran za najboljeg vratara turnira, a još draže mi je što smo pobijedili zaista odlične momčadi kao što su Zadar, Fresti i Murvica. Najviše me raduju upravo ove dvije pobjede i to protiv Zadra i Frestija, jer sam im želio dokazati da nisam samo po pričama najbolji vratar u našoj županiji. Organizatoru sve čestitke na odlično organiziranom turniru – kazao je Kristijan Dražević, najbolji vratar.
– Zahvaljujem svim sudionicima turnira koji su pokazali visoki nivo sportskog ponašanja. Nama je ostalo da čestitamo pobjednicima Bistro Kolodvoru na osvojenom turniru i želimo da se svi skupa vidimo iduće godine u Murvici. Ujedno hvala svim našim dragim sponzorima na pomoći jer bez njih bi zaista bilo teško organizirati ovakvo natjecanje, kazao je Srećko Surać, predsjednik MNK Murvica.
 


Poredak


BISTRO KOLODVOR 10.000 kuna + pehar
MURVICA 5.000 kn + pehar
MNK FRESTI 3.000 + pehar
GENERACIJA 1983 – gratis sudjelovanje za turnir 2011. god.




 


Najbolji pojedinci


Najbolji igrač: Franko Jelovčić (Murvica)
Najbolji vratar: Kristijan Dražević (Bistro Kolodvor)
Najbolji strijelac: Frane Fatović (Fresti)


 


Finale


BISTRO KOLODVOR 4
MURVICA 3
Malonogometno igralište Murvica. Gledatelja: 600. Suci: Luka Popović i Ivan Zdrilić. Delegat: Josip Prskalo.
BISTRO KOLODVOR:Dražević, Jović, Šimurina(1), Miočić(2), Kajtazi, Volpi, Paunović,Šarić(1), Novak. Voditelj: Kristijan Kajtazi.
MURVICA: Šarlija, Lučić, Kevrić, Rodić, Žilić, Radman(2), Šunić, Surać, Palavra(1), Jelovčić. Voditelj: Hrvoje Čulina.


 


Finale veterana


C.B. ĆIĆI 6
MURVICA0
C.B. ĆIĆI: Pinčić, Ćustić, Rakić, Burčul(2), Butić(3), Kovačević(1), Čačić, Duić, Čulina, Dević, Kalapać. Voditelji. Petar Šušić i Vjeko Bubić.
MURVICA: Čulina, M. Grgeč, Zdrilić, Surać, Bakarić, Lučić, A. Grgeč, Š. Žilić, Vedrić, I. Žilić. Voditelj: Miodrag Lučić.


 


Finale pionira


SUHOVARE 0
POLIČNIK 10
SUHOVARE: Šarić, Mijaljević, M. Ukalovć, Surać, J. Ukalović, Lulić.Voditelj: Mile Ukalović.
POLIČNIK: Šarić, Kovačević(2), J. Jukić(4), Š. Zdrilić, S. Jukić(1), Perić(3), S. Zdrilić, Bukarica. Voditelji: Ivan Zdrilić i Duje Rodić.


 


Za 3. mjesto


FRESTI8
GENERACIJA 1983 2
FRESTI: Knez, Mičić, Rogić, Kresović (1), Pavlović (1), Lovretić, Klarin, Fatović (4), Jurlina (2), Bacalja, Volarević. Voditelji: Željko Bakarić i Omer Jusup.
GENERACIJA 1983: Baričić, M. Čulina, Torbarina, Š. Čulina, Šarlija, Šarić (1), Batur (1), Tadić, Ćustić, Knežević. Voditelj: Šime Čulina.