Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Opljačkana turistička agencija

11.07.2011. 22:00
Opljačkana turistička agencija


U noći sa subote na nedjelju nepoznati je počinitelj provalio u prostorije turističke agencije u Svetom Filipu i Jakovu. Iz agencije, inače u vlasništvu 39-godišnjakinje, ukrao je oko 18 tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja policija je podnijela kaznenu prijavu.
Iz kuće joj odnesena zlatnina
Zadranka u dobi od 45 godina u nedjelju je policiji prijavila krađu zlatnog nakita iz njezine obiteljske kuće na Jadranskoj cesti. Njoj je, naime, nepoznati drznik tijekom noći sa subote na nedjelju provalio u kuću i ukrao zlatni prsten i ogrlicu vrijedne oko dvije tisuće kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava.
Ukradeni bicikl i motocikl
Zadarska policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su u nedjelju na području Zadra ukrali jedan bicikl i jedan motocikl. Najprije je 27-godišnji Zadranin policiji prijavio krađu motocikla marke boatian koji mu je ukraden u nedjelju u ranim jutarnjim satima. Skuter je vrijedan oko 1.500 kuna, a ukraden je s parkirališta u Ulici specijalnih postrojbi. Svega nekoliko sati kasnije 17-godišnji Zadranin ostao je bez bicikla marke Centurion. Mladić je bicikl ostavio u Ulici Mihovila Klaića oko 12 sati, a već oko 13 tamo ga nije pronašao. Materijalna šteta iznosi oko tri tisuće kuna. Policija je protiv nepoznatih počinitelja podnijela kaznene prijave, a za biciklom i motociklom se intenzivno traga.
U sekundi ostao bez laptopa
Državljanin Velike Britanije ostao je jučer bez svog prijenosnog računala marke Apple. Njemu je nepoznati kradljivac usred bijela dana ukrao računalo iskoristivši tek trenutak nepažnje kada je Britanac u prostorijama turističke agencije na Narodnom trgu računalo ostavio bez nadzora. Materijalna šteta procijenjena je na oko dvije tisuće kuna, a protiv nepoznatog drznika policija je podnijela kaznenu prijavu.