Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

HPGD “Zoranić” u novoj sezoni

11.09.2011. 22:00
HPGD “Zoranić” u novoj sezoni


Nakon ljetne  pauze Hrvatsko pjevačko  glazbeno društvo “Petar Zoranić” od danas ponovno započinje s redovnim održavanjem proba u sezoni  2011./2012.
Prije ljetne pauze protekla sezona HPGD-a bila je  veoma uspješna i za pjevače, ali i maestra prof. Juricu Šošu. Sezonu su obilježili brojni nastupi, kao i  gostovanje u Irskoj, odnosno Dublinu, gdje je zbor  održao cjelovečernji koncert. Zadnji kocert, prije  ljetne pauze Zoranićevci su  održali u dvorištu Kneževe  palače u lipnju, a radi se o  tradicionalnom koncertu  koji zbor svake godine pripredi na kraju sezone. Već  tad predsjednik Josip Ražov  najavio je bogati rujan, ali i  audicije za nove članove sa  svakom probom. Tako i u  novoj sezoni zbor očekuju  brojni nastupi kao i uvježbavanje novog programa s kojim će se predstaviti publici.
Zbor, kao i do sada, prima  sve zainsteresirane za sudjelovanje u radu da se priključe i to dolaskom na audiciju na jednoj od proba.  Točni termini proba i audicija znat će se nakon prvog susreta u prostorijama  Zoranića.