Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

ODBOJKA Brod na Višnjiku

11.10.2013. 22:00
ODBOJKA Brod na Višnjiku


U Opatiji nije bilo problema, sat vremena i uvjerljiva (3:0) pobjeda. Večeras je na redu Brod, debitant u elitnom rangu. S Brođanima se Zadrani poznaju iz vremena dok su igrali u Prvoj B ligi, no o današnjem Brodu na Višnjiku nemaju mnogo informacija. Znakovito je tek da su Brođani u 1. kolu kod kuće glatko (0:3) izgubili od Croatije.
– Čini se da smo kvalitetnija momčad od Broda, ali to ne znači da unaprijed možemo upisati bodove. U Opatiji smo pokazali kako igrati protiv slabijih protivnika i nadam se da ćemo to ponoviti protiv Broda. S pravim pristupom utakmici ne bismo smjeli imati problema. U suprotnom možemo se dovesti u neugodnu situaciju – kaže Marin Masnić, trener Zadra, koji večeras ne može računati na Josipa Viduku. Svi ostali igrači konkuriraju za prvi domaći ogled u sezoni. Iako je prvotno bilo najavljeno da će s Brođanima igrati u 17 sati utakmica je prebačena za 19.30 sati. Ovaj put je tako izbjegnuta kolizija s košarkom, što je korak naprijed jer su na Višnjiku svojevremeno imali nekoliko neobičnih termina koji su se podudarali s nogometom i košarkom. Masnić nije siguran hoće li novi termin dovesti više gledatelja u dvoranu 4 ŠC Višnjik. No za animaciju publike su u prvom redu zaduženi klubovi, a tek onda mediji čijih će predstavnika sigurno biti više s obzirom da u to vrijeme ne moraju biti na košarci.
Raspored 2. kola Skupine II (večeras): Zadar – Brod (19.30 sati), Karlovac – Rijeka, Croatia – Šibenik, Varaždin Volley – Opatija.