Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

RUKOMET Biograd traži prve bodove

11.10.2013. 22:00
RUKOMET Biograd traži prve bodove


Zadar i Biograd u 4. kolu Prve rukometne lige bodove će tražiti na domaćem terenu. U Mocire stiže Crikvenica, momčad koja je lani krahirala usred sezone, ali se na kraju ipak spasila, a po plasmanu je trebala ispasti iz lige. No u Crikvenici su ovo ljeto složili zanimljivu momčad s nekoliko igrača iz Zameta među kojima je i Mateo Hrvatin, čovjek koji je na desnom krilu svojevremeno u reprezentaciji imao prednost u odnosu na Ivana Ninčevića. Iza Crikvenice su dvije uvjerljivije domaće pobjede, ali i minus 12 iz Ivanića u 2. kolu.
– Za protivnika imamo kvalitetnu momčad koja bi se po rosteru trebala boriti za vrh ljestvice. Nama je najveći problem izostanak Ivana Mijolovića koji i dalje ima problema s ozljedom. U prošlom kolu u Osijeku odigrali smo jako lošu utakmicu i protiv Crikvenice očekujemo naše mnogo bolje izdanje – kaže Frane Kardum, trener Zadra.
A bolje izdanje u odnosu na prva tri kola očekuju i u Biogradu koji je i dalje bez bodova. U kraljevski grad večeras dolazi KTC iz Križevaca. Novi poraz gurnuo bio Biograd u još veće probleme, a s obzirom na tanak igrački kadar, posebno na gostovanjima, gostovanje KTC-a ima epitet – utakmice sezone.
– Moramo pobijediti ako se nečemu mislimo nadati u nastavku sezone. Prva liga je natjecanje u kojem porazi kod kuće imaju posebnu težinu i toga moramo biti svjesni – rekao je Danijel Duvnjak, trener i igrač Biograda koji zbog ozljede nije mogao igrački pomoći svojim suigračima u prethodna dva kola. Sada se situacija popravila pa će Duvnjak stisnuti zube, baš kao i Leo Zorica.
Raspored 4. kola (večeras): Zadar – Crikvenica (18.30 sati), Biograd – KTC (20), Matulji – H. dragovoljac, Split – Osijek, Županja – Prelog, Ivanić – Dugo Selo, Kozala je slobodna.