Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Koncentrirani na Kup

Autor:

11.12.2008. 23:00
Koncentrirani na Kup


Možda bi nam Trogir bolje sjeo, jer smo ih već pobijedili na njihovu parketu, a s Dubravom imamo vrlo neugodno iskustvo jer smo baš kod njih pružili najgoru partiju sezone – kaže Pavić
Košarkaši Borik-Puntamike ovo razdoblje bez utakmica krate trenirajući i liječenju raznih ozljeda. Do kup utakmice 20. prosinca kad idu u goste pobjedniku susreta Trogira i Dubrave ostalo je osam dana i sve snage su upregnute u podizanje tjelesne spreme za nadolazeće teške ispite u Kupu Krešimira Ćosića i u nastavku prvenstva. Jedan od onih koji je muku mučio s ozljedom je i Ivo Pavić koji je obilježio polusezonu Borik-Puntamike ulazeći s klupe kao šesti igrač i uvijek doprinosio podizanjem intenziteta obrane Puntamičana, a njegovi važni koševi su mnogo puta znali i okrenuti utakmicu u željenom smjeru.
– Radimo punom parom i liječimo rane. Teške utakmice nas očekuju i trebamo se pripremiti što bolje kako bismo nastavili s dobrim rezultatima. Što se tiče moje igre, moram reći da sam zadovoljan, ali mjesta za napredak ima uvijek u mojoj igri i u igri cijele momčadi – započeo je Pavić.
Pet pobjeda i četiri poraza je skor u prvenstvu. Je li moglo bolje ili…?
– Mislim da smo napravili odličan posao, pogotovo što smo Jazine uspjeli obraniti i na kraju možemo biti zadovoljni jer smo uspjeli skinuti pobjedu i u gostima. Pobjeda u Trogiru se iz kola u kolo potvrđuje kao vrlo vrijedna jer nam daje šansu u nastavku prvenstva da s pobjedama na domaćem prvenstvu osiguramo ulazak u Ligu za prvaka.
Ove kalendarske godine očekuju vas obveze u Kupu Krešimira Ćosića. Pobjeda 20. prosinca bi vam donijela mogućnost igranja gradskog derbija sa Zadrom.
– Bit će vrlo teško izlaziti s bilo kakvom prognozom, jer nas očekuje iznimno teško gostovanje ili kod Trogira ili Dubrave. Možda bi nam Trogir bolje sjeo jer smo ih već pobijedili na njihovu parketu, dok s Dubravom imamo vrlo neugodno iskustvo jer smo baš kod njih pružili najgoru partiju sezone. Idemo na pobjedu svaku utakmicu pa ćemo sigurno i tu ići na pobjedu. A utakmica sa Zadrom bila bi prava fešta i odlično bi došla da malo okušamo snage s ekstra momčadi kao što je Zadar. Sigurno bi bio pravi spektakl i ljubitelji košarke u Zadru bi došli na svoje s gradskim derbijem taman u razdoblju između Božića i Nove godine.