Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

U lančanom sudaru triju vozila, dvoje lakše ozlijeđeno

Autor: Suzana Bandić

11.12.2009. 23:00
U lančanom sudaru triju vozila, dvoje lakše ozlijeđeno

Foto: Sebastian GOVORČIN



U lančanom sudaru triju vozila na križanju “kod Bagata” dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, dok je na automobilima nastala velika materijalna šteta


Na križanju ulica Nikole Tesle, Benka Benkovića i Marka Oreškovića jučer se oko 14.25 sati dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila, dva zadarskih i jedno zagrebačkih registarskih oznaka.
Dvije su osobe zatražile liječničku pomoć, no srećom, konstatirane su im samo lakše tjelesne ozljede. Njihovi limeni ljubimci prošli su puno gore. Naime, na sva tri automobila, “peugeotu 406” i BMW-u X3 zadarskih registracija te “peugeotu 206” zagrebačkih registarskih oznaka, nastala je velika materijalna šteta. Na mjesto lančanog sudara jučer su bili pozvani i zadarski vatrogasci jer je iz jednog od automobila curilo gorivo pa je postojala opasnost od izbijanja požara. Tijekom policijskog očevida koji je trajao od 14.40 pa sve do 15.45 sati promet je u tom dijelu bio zatvoren za sav promet. Inače, na ovom ozloglašenom križanju, Zadranima poznatijem po nazivu “kod Bagata”, gotovo se svakodnevno događaju prometne nesreće, a nadležni za sigurnost na cestama unatoč toj činjenici još uvijek nisu poduzeli ništa kako bi se ta “crna točka” riješila semaforom ili nekom drugom regulacijom.