Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Lopov ukrao 150 kilograma tračnica

11.12.2011. 23:00
Lopov ukrao 150 kilograma tračnica


Pod okriljem noći s petka na subotu nepoznati je lopov provalio u skladište poduzeća “HŽ-Infrastruktura” u Ulici Ante Starčevića. Provalnik je otamo odnio 150 kilograma željezničkih tračnica. Materijalna šteta procijenjena je oko šest tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava.
Ukraden agregat i motorna pila
Iz poljoprivrednog objekta na Pagu još uvijek nepoznati počinitelj ukrao je agregat i motornu pilu. Vlasnik (42) policiji je krađu prijavio u subotu ujutro kada je primijetio da mu je provaljeno u spremište, te da mu nedostaju stvari vrijedne oko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je podnesena kaznena prijava jednako kao i protiv provalnika koji je iste noći iz trgovine voćem i povrćem na predjelu Voštarnice ukrao polog iz blagajne od 400 kuna.
Provalnik “opustošio” vikendicu u Turnju
Nepoznati provalnik u razdoblju od 1. studenoga do 10. prosinca ušao je u vikendicu 60-godišnjaka u Turnju i “opustošio” je. Vlasnik je, naime, policiji prijavio kako mu iz vikendice nedostaju računalo, televizor, dvije plinske boce, razni elektroalat i izvanbrodski motor. Materijalna šteta procijenjena je oko 7.000 kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.