Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Još kruha za poslije

11.12.2013. 23:00
Još kruha za poslije


Humanitarnoj akcij Kruh za poslije – Portal dobrote, pridružio se i lanac pekara Ljepotica. Nakon Tvornice kruha i njezine trgovine Daloro, pekare Golub na Relji, građani koji kupuju kruh u pozatoj pekarnici Crazy Pizza u Varoši kod Kulta, mogu od sad platiti i jedan za poslije koji se donira ne samo onima potrebitima, nego i svim građanima koji zamole kruh za poslije. Da sve bude po propisu, svaka štruca kruha uredno je plaćena, stavljena u vrećicu s računom, a dovoljno je samo upitati prodavačicu: “Imate li kruh za poslije?”. No ovog puta za to je najzaslužnija zadarska glumica, poznata Lili iz serije “Zauvijek susjedi”.
– Pratila sam veliki angažman oko ove akcije naše slikarice Ardene Stošić i iskoristila sam svoju Lili kako bi ova akcija uspjela. Zahvaljujem gospođi Nadi Preklushaj koja je odmah pristala na moju zamolbu sa željom da ova akcija zaista uspije u Zadru. Današnji trenutak toliko je tužan i kad se pojavi bilo koja akcija koja nas ujedini u dobroti, ne možeš ostati izvan nje. Znam to jer često sudjelujem u humanitarnim akcijama poput čitanja priča djeci s Odjela pedijatrije zadarske bolnice. Kad pogledaš toj djeci u one male očice i kad znaš koliko im radosti donosiš, neopisiv je osjećaj darivanje dobrote za koju vjerujem, svi mi imamo u sebi, rekla je Tamara Šoletić koja bi željela da i drugi poznati Zadrani, u svom kvartu nađu pekarnicu kojom će se nastaviti ova hvale vrijedna akcija.
Voditeljica pekarnice Nada Preklushaj nam je rekla kako posebno raduje činjenica da nerijetko kupe kruh za poslije baš mladi što je još jedna potvrda koliko je veliko srce Zadrana.