Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Heather Locklear završila u bolnici

12.01.2012. 23:00
Heather Locklear završila u bolnici


Heather Locklear, jedna od zvijezda planetarno popularne televizijske serije “Melrose Place”, prevezena je u bolnicu nakon poziva na broj 911 za krizne situacije iz njenog doma blizu Los Angelesa, izjavila je policija, dok mediji navode kako je uzrok konzumacija tableta i alkohola.
Šerifov ured u okrugu Ventura, zapadno od Los Angelesa, izjavio je kako je nazvan broj 911 iz glumičine kuće te je odlučeno da se glumica treba smjestiti u bolnicu na promatranje i daljnje pretrage.
Glumičini predstavnici nisu odgovarali na pozive ni komentirali događaj, no poznati website za vijesti iz svijeta “slavnih” TMZ i RadarOnline pišu kako je Locklear miješala lijekove i alkohol.
Locklear, koja se ujedno pojavljuje u televizijskoj komediji “Svi gradonačelnikovi ljudi”, u prošlosti je bolovala od depresije i u 2008. godini bila na rehabilitaciji. U devedesetima glumica je bila udana za rock zvijezde Tommy Leeja i Richieja Samboru. U 2007. godini počela je izlaziti sa kolegom iz serije “Merlose Place”, Jackom Wagnerom, no zaruke su prekinuli prije 2 tjedna.