Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

S 3,28 promila i suvozačem razbijene glave uperio pištolj u policajca

12.01.2012. 23:00
S 3,28 promila i suvozačem razbijene glave uperio pištolj u policajca


Pijani 40-godišnji Varaždinac zaustavljen je sinoć u mjestu Trnovec Bartolovečki dok je u neregistriranom automobilu vozio muškarca s razbijenom glavom, nakon čega je izvukao pištolj i uperio ga u jednog od policajac, no uspjeli su ga svladati
Pijani 40-godišnji Varaždinac zaustavljen je sinoć u mjestu Trnovec Bartolovečki dok je u neregistriranom automobilu vozio muškarca s razbijenom glavom, nakon čega je izvukao pištolj i uperio ga u jednog od policajac, no uspjeli su ga svladati, doznaje se danas u varaždinskoj policiji.
Vozača s 3,28 promila alkohola u krvi prometni policajci su zaustavili sinoć oko 21,30 sati. Zbog počinjenih prometnih prekršaja i bojazni da bi mogao pijan nastaviti voziti htjeli su ga prevesti i zadržati u postaji na triježnjenju, no 40-godišnjak je tada ispod majice izvukao pištolj i uperio ga prema jednom od njih. No, policajci su ga uspjeli svladati i uzeti mu pištolj, pri čemu su policajci lakše ozlijeđeni, dok je 40-godišnjak prošao bez ozljeda.
U međuvremenu je pozvana i hitna pomoć jer je na mjestu suvozača pronađen 59-godišnji s teškom ozljedom glave. Kasnije je utvrđeno da je riječ o vlasniku neregistriranog vozila, no još uvijek se ne zna kako je zadobio ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju.
Pijanog vozača čekaju, pak, kaznene i prekršajne prijave.