Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Miješanje lijekova i alkohola uzrok smrti Whitney Houston

12.02.2012. 23:00
Miješanje lijekova i alkohola uzrok smrti Whitney Houston


Whitney Houston nije se utopila u kadi nego je vjerojatno preminula od smrtonosne kombinacije Xanaxa, još nekih prepisanih joj lijekova i alkohola, objavila je internetska stranica tmz.com, specijalizirana za vijesti o slavnima, pozivajući se na obitelj slavne pjevačice
Whitney Houston nije se utopila u kadi nego je vjerojatno preminula od smrtonosne kombinacije Xanaxa, još nekih prepisanih joj lijekova i alkohola, objavila je internetska stranica tmz.com, specijalizirana za vijesti o slavnima, pozivajući se na obitelj slavne pjevačice.
Članovima obitelji su zaposlenici ureda mrtvozornika okruga Los Angelesa rekli da je obdukcijom pronađena voda u plućima Whitney Houston, ali u premaloj količini za zaključak da je uzrok smrti utapanje. Obitelji je rečeno da je pjevačica preminula prije nego što joj je glava klonula u kadu punu vode.
Njezino tijelo pronašla je njezina teta Mary Jones. Ona je pripremila Whitneynu haljinu za večernji izlazak, a kada se ona dugo nije pojavljivala iz kupaonice ušla je unutra i našla ju uronjenu u kadu.
Službeni uzrok smrti bit će objavljen nakon što budu završeni toksikološki nalazi.
Slavna američka pjevačica Whitney Houston umrla je iznenadnom smrću u svojoj 48. godini u subotu u hotelu Hiltonu na Beverly Hillsu, dan prije 54. dodjele Grammyja.