Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Regionalno natjecanje parova u breakdanceu

Autor: Valentina Mlađen

12.04.2010. 22:00
Regionalno natjecanje parova u breakdanceu

Foto: Filip BRALA



Plesna skupina Floorshakers ove subote u 20 sati u Arsenalu organizira regionalno natjecanje parova u breakdanceu. Radi se o svojevrsnom nastavku već organiziranih natjecanja u breakdanceu pojedinačno i ekipno.
– Imali smo pojedince, ekipe, a sad nešto novo, parove. Ovo natjecanje lakše je organizirati i zato nismo ubacivali dobna ni spolna ograničenja. Očekuje nas nešto kreativnije i rekao bih profesionalnije, jer se par može lakše dogovoriti i uskladiti. Nastavljamo s radom i organiziramo nešto svakih 40 do 50 dana, još uvijek je sve to više na lokalnoj bazi, ali bitno je da se radi i napreduje u razvijanju hip-hop kulture u Zadru, rekao je vođa skupine Floorshakers Ante Dujić.
Glazbenu podlogu osigurava DJ Chill koji je specijaliziran za ovakve vrste događaja. Na natjecanje parova mogu se prijaviti plesači oba spola s područja Zadarske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije, bez obzira na dob i godine treniranja. Natjecanje je zamišljeno po principu kup sistema na ispadanje (battlovi 2 na 2). Šestero pojedinaca, to jest članovi tri para, primit će nagrade. Prijave na natjecanje primaju se na 091/ 578 66 33 (Ante Dujić).