Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Žele da općina Škabrnja postane centar zadarskog zaleđa

12.05.2017. 22:00
Žele da općina Škabrnja postane centar zadarskog zaleđa


Nezavisna listu Moja Škabrnja, rodila se kao želja skupine mladih i školovanih ljudi za boljitkom općine Škabrnja. Želja nam je napraviti sve što možemo da naše mjesto, koje je kroz povijest prošlo tolike patnje, napokon počne živjeti onako kako može i zaslužuje.
Moje ime je Ivan Škara, rođen sam 6. srpnja 1991. godine u Zadru, magistar sam ekonomije i kandidat za načelnika Općine Škabrnja. Ciljeve i program osmislio sam zajedno s kolegicom Anom Karlić, kandidatkinjom za donačelnicu i timom mladih, perspektivnih i ambicioznih ljudi, stoji u priopćenju ove nezavisne liste te dodaje kako imaju ambiciju učiniti općinu Škabrnja centrom Ravnih kotara.
– Nakon podosta razgovora, naročito u posljednjih nekoliko tjedana, procijenili smo da aktualno vodstvo Općine Škabrnja nema znanje, kompetenciju i ambiciju da vodi Općinu u smjeru u kojemu bi ona trebala ići i odlučili smo kako je jedini način da nešto napravimo politički se angažirati. Naš glavni i jedini cilj ostaje da općina Škabrnja postane bolje mjesto za život svih nas i naše djece te da naše mjesto postane gospodarski, ekonomski i kulturološki centar zadarskog zaleđa, ističu iz Nezavisne liste Moja Škabrnja.
 Nositelj liste Moja Škabrnja je Ivan Škara mag.oec., a
kandidati i kandidatkinja, redom od 1. do 11. mjesta su: Ivan Škara, Ana Karlić, Kristijan Vicković, Zdravko Škara, Šime Ivković, Rudolf Jurić, Martin Bilaver, Mario Ivković, Marko Ražov, Krešimir Tadić i Ante Ražov.