Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Sexymotherfuckers predstavili spot “Dido moj”

12.06.2011. 22:00
Sexymotherfuckers predstavili spot “Dido moj”


– Spot smo snimili u jednom danu na Pašmanu i Ugljanu, bio je lipi dan i sve smo završili, kaže Ivo Petrić, frontmen S.M.F-a


Nakon konferencije za medije uoči predstojećeg JUMF-a predstavljen je  novi singl i videouradak ponajboljeg zadarskog hop-cup  benda Sexymotherfuckers, a  okupljeni su dobili i kratak  koncert na kojemu su predstavljene i dvije pjesme koje će  se naći na novom albumu.
Singl i spot “Dido moj” napravljen je u samo jednom danu, a okupljene je oduševio  glavni lik Bracek, kojemu ovo  nije prvo pojavljivanje na velikom platnu. Naime, glumio  je u filmu Winnetou, a u ulozi  osebujnog dide se snašao  odlično. Njegov originalni “galeb look” s mnoštvom tetovaža,  standardnom mornarskom  majicom i legendarnim brkom,  odlično je uklopljen u spot koji  doslovno prati liriku ove  SMF-ove hop-cup balade s posljednjeg albuma “Didonanu”,  koji je objavljen prošle godine  u izdanju Menarta. Više o spotu i novom singlu rekao nam je  Ivo Petrić, frontmen S.M.F-a.
– Spot smo snimili u jednom  danu na Pašmanu i Ugljanu,  bio je lipi dan i sve smo završili.  Baš je onakav kakav smo željeli da bude, hop-cup prenesen  na platno u režiji Amiga i nas.  Glavni lik je Bracek iz Sv. Filip  i Jakova, kazao je Petrić i dodao da je singl sa starog albuma, koji je novi ljetni hit.
Okupljeni su nenadano dobili i kratku jutarnju svirku,  koju Sexymotherfuckersi nisu  planirali, jer su se tek vratili s  koncerta u Splitu. U prostorijama SK “Božo Lerotić”, uz  gitaru i bas izveli su “Trajekt” te  dvije nove pjesme “Ludar” i  “Napolitano”. Kako nam je rekao Petrić, nove pjesme naći će  se na novom albumu koji bi  trebao izaći krajem godine ili  početkom sljedeće.