Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Gradi se nova tržnica u Ninu

12.06.2012. 22:00
Gradi se nova tržnica u Ninu


Potez gradske uprave pozdravili su ne samo građani kupci, nego i prodavači koji su svoje zelene proizvode do sada prodavali na prostoru ispred Doma kulture


U sklopu ovogodišnjeg plana obnove i izgradnje gradske komunalne infrastrukture, koji je pred sebe postavila uprava grada s gradonačelnikom Emilom Ćurkom, ovih se dana radi na izgradnji nove suvremeno opremljene gradske tržnice.
Objekt veličine oko 300 metara četvornih, na kojem poslove izvode djelatnici gradske Komunalne tvrtke Komunalije i odvodnja d.o.o. niče na lokaciji omeđenoj Obalom kneza Branimira, zgradom POS-a i zgradom Doma kulture. Projekt je vrijedan oko 50.000 kuna, a za njegovu izvedbu projektno-tehničku dokumentaciju izradili su djelatnici Upravnog odjela za komunalne poslove Grada Nina.
Kako nam je rekao pročelnik Komunalnog odjela dipl. inž. Jozo Mustać prva faza bit će gotova idućih dana, a očekuje se da će objekt tržnice sa svim pratećim sadržajima biti u funkciji tijekom ovog ljeta. Kažimo na kraju da su ovaj potez gradske uprave pozdravili ne samo građani kupci, nego i prodavači koji su svoje zelene proizvode do sada prodavali na prostoru ispred Doma kulture i zgrade u kojoj je smještena gradska uprava.