Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Financiraju se većinom iz projekata

Autor: Ante Vidović

12.06.2013. 22:00
Financiraju se većinom iz projekata


Biogradska Udruga za zaštitu okoliša »Hippocampus« povodom Dana otvorenih vrata udruga 2013. otvorila je jučer svoja vrata kako bi se javnost, koja je financira, upoznala s dosadašnjim radom. Prvo predstavljanje održano je jučer u biogradskoj gradskoj vijećnici te će se na istom mjestu s radom udruge moći upoznati i svi zainteresirani građani danas i sutra u vremenu od 15 do 17 sati.
Udruga »Hippocampus« na ovaj način želi upoznati javnost s dosadašnjim radom te predstaviti plan i program za razdoblje koje slijedi. Svi posjetitelji moći će dobiti informacije o samoj Udruzi i njezinim ciljevima, o uspješno provedenim projektima i inicijativama kao i o aktivnostima i projektima koji se trenutačno provode.
– Naši ciljevi su poticanje načela održivog razvoja i ekološke svijesti mladih i odraslih te promicanje očuvanja prirode i okoliša kao temeljnih vrijednosti društva. Organiziramo aktivnosti čišćenja plaža i podmorja, snimanja i izlaganja fotografija, promocije volonterstva, edukacije naših članova, suradnje s drugim organizacijama, obilježavanje Dana planeta zemlje i drugih datuma vezanih uz djelovanje udruge, kaže predsjednik Udruge Željko Domitrović.