Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Šibenik predstavio Ivu Ivanova

12.07.2016. 22:00
Šibenik predstavio Ivu Ivanova


Ive Ivanov novo je pojačanje GKK Šibenika na poziciji krilnog centra, a uprava tog kluba odlučila je produžiti ugovor i s Domagojem Bašićem. Također, pregovaraju i s još nekoliko starijih igrača, a kako su istaknuli na konferenciji za novinare u Yacht clubu D-resorta Šibenik, želja im je dovesti još pet igrača na pozicijama playmakera, krila i petice.
– Kako je vrijeme odmicalo, vidimo sam da Šibenik ima velike ambicije. Sjeli smo, dogovorili se i sada sam tu. Šibenik ima mlade talentirane igrače, a nadam se da će nam biti podrška kroz treninge i utakmice. Volio bih, naravno, da nas zaobiđu ozljede – kazao je Ivanov, Zadranin koji je s novim trenerom “narančastih” Vladimirom Anzulovićem već surađivao u Krki.
Uprava radi na jačanju ekipe, stoga im je cilj dovođenje iskusnijih igrača koji će moći stasati već ove sezone.
– Pravi igrači se ne mogu stvarati uz poraze. U ovu sezonu s njima ulazimo ojačani, a trenutačno smo u pregovorima s nekim zvučnim imenima – poručio je predsjednik “građana” Ante Grbac koji je ogorčen činjenicom da neki menadžeri pokušavaju klubu preoteti mlađe igrače. Do 8. kolovoza, odnosno kraja priprema, Šibenčani će imati posložen cijeli kostur ekipe. Trebala biti stići dva igrača iz Turske, uz tri domaća igrača. (www.sibenik.in)