Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Čekaju se razigravač i četvorka

12.08.2010. 22:00
Čekaju se razigravač i četvorka


Sve je riješeno s Ivanovim, Pavićem, Devićem i Jurjevićem te uz Troskota, Čakaruna i Baždarića, koji su pod ugovorom od lani, kompletirali smo većinu sastava – kaže Neven Plantak
U Borik-Puntamici traje drugi tjedan bazičnih priprema s kojima se krenulo prema novoj sezoni A-1 lige koja započinje 9. listopada. Veći dio kadrovske križaljke je riješen, okosnica momčadi od lani je zadržana dok ostaje zagonetka što će biti s dvojcem na probi kod Danijela Jusupa, kapetanom Matom Mrvom i najnovijom akvizicijom iz Zaboka, Marijom Pešutom.
– Još uvijek nemamo posloženu momčad, jer smo u očekivanju što će biti s Mrvom i Pešutom koji treniraju sa Zadrom. Dobre vijesti su da je sve riješeno s Ivanovim, Pavićem, Devićem i Jurjevićem te uz Troskota, Čakaruna i Baždarića, koji su pod ugovorom od lani, kompletirali smo većinu sastava. Tu su još šestorica koji ulaze u kvotu igrača mlađih od 20 godina: Mikulić, Mrkić, Marin, Grabovac, Krešan i Plantak. Nedostaju nam za sada dva igrača, na poziciji jedan i četiri te ćemo nešto više znati sredinom sljedećeg tjedna kada dobijemo povratnu informaciju s Višnjika – kaže Plantak.
Za razliku od lani u Borik-Puntamici sigurno neće biti dvojice igrača. Petani nije produžio ugovor s klubom dok će Olivari vjerojatno popuniti roster Zadra.
– Petani nije htio prihvatiti uvjete koje smo mu ponudili s obzirom da se ozlijedio na haklanju tijekom ljeta te nije mogao spreman pristupiti pripremama. Ponuđeni uvjeti ga nisu zadovoljili i očito je da ima već opciju gdje će nastaviti karijeru, dok je Olivari prvenstveno bio igrač Zadra i normalno da mu je bilo u interesu pokušati se nametnuti Jusupu. Ipak, okosnica momčadi je ostala na okupu i s ovom dvojicom koje još uvijek čekamo ili njihove alternacije imat ćemo sastav koji će moći biti konkurentan u novoj sezoni.
Puntamičani nakon dva tjedna bazičnih priprema planiraju odraditi 12 pripremnih utakmica.
– Prva utakmica bi trebala biti 25. kolovoza, a do tada imamo ovaj odraditi temeljni dio kao podlogu za sve ono što nas čeka u novoj sezoni – zaključio je Plantak.