Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Promocija spota za pjesmu “Zadarski seks”

Autor: Valentina Mlađen

12.08.2012. 22:00
Promocija spota za pjesmu “Zadarski seks”

Foto: Siniša KLARICA



U caffe galeriji “Đina” predstavljen je spot za novi ljetni hit skupine zadarskih zaljubljenika u glazbu. Promocija spota za pjesmu “Zadarski seks” održana je u petak u večernjim satima, a može se pogledati na stranici YouTube ili na Facebook stranici caffe galerije Đina. Nastala je suradnjom skupine glazbenika koji se za sad nazivaju projektom zanimljiva naziva “ZDSEKS”, a okuplja glazbenike Hrvoja Alavanju, koji je ujedno autor glazbe za pjesmu, Božidara Švorinića, autora teksta i pjevača, Ivicu Plazonića na gitarama te Galena Matulinu koji je doprinio montaži spota snimljenog uglavnom kamerama mobitela.
– Misao vodilja kod snimanja bio nam je vic o zadarskom seksu. Ovo je zapravo jedna zezancija i autoironija o zadarskim muškarcima koji uvijek govore o ženama, ali nitko ništa nikad ne radi i taj spot je rezultat zafrkancije i šale na vlastiti račun, kazao je Plazonić.
Za sada su ova pjesma i spot prvi zajednički pjevački uradak ekipe, a sve je nastalo u roku od desetak dana. Funky blues pjesma, s dodatkom popa, koja je nastala kao rezultat mogla bi vrlo lako zahvaljujući zabavnim riječima i odličnoj glazbi postati pravi ljetni hit. Prva promocija održana je pred prijateljima, Zadranima, koji su se i sami našli u spotu, a oni su u petak rekli svoje oduševljeno “da”.