Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Klapska srca udružena u humanitarnom pothvatu

12.09.2013. 22:00
Klapska srca udružena u humanitarnom pothvatu


Sportski centar Višnjik 10. listopada ove godine će okupiti renomirana imena iz svijeta klapske glazbe. Riječ je o humanitarnom koncertu koji organiziraju Kulturno zabavna udruga Zara i ACM Stephanie u osnivanju.
Namjera organizatora je prikupiti što više novca od prodanih ulaznica jer je dio prihoda namijenjen za nabavku opreme za prostorije Udruge za autizam Zadar i Udruge za Down sindrom Zadarske županije.
– U Dvorani Krešimira Ćosića 10. listopada pjevat će klape Cambi iz Kaštel Kambelovca, Kampanel, HRM Sveti Juraj, Maslina, Šufit, Godiment, Sol, Vokalisti Salone, Puntamika te ženska klapa Mela i Oliver Jakovčev, bivši Berekin.
Ulaznica je 30 kuna, a svi zainteresirani mogu ih nabaviti već od 23. rujna u agenciji Aquarius – najavljuju iz Športskog centra Višnjik gdje je prije godinu dana održan humanitarni koncert za pamćenje. Tada su za malu Stephanie Milda, djevojčicu oboljelu od opake Arnold Chiari malformacije, u dvorani zadarske košarkaške legende zapjevale estradne zvijezde poput Dražena Zečića, Harija Rončevića, Ivane Kovač, Tomislava Bralića i Intrada te gotovo svi izvođači koji se pojavljuju i na ovom, hvalevrijednom humanitarnom događaju.