Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Poliklinika zasjala bez skela

12.09.2013. 22:00
Poliklinika zasjala bez skela


Radovi na zadarskoj Poliklinici pomalo se privode kraju. Poliklinika dobiva svoj završni izgled pa su tako i građani primijetili da su skinute skele oko nove zgrade.
– Radovi su još uvijek u tijeku, a najviše posla ima u prizemlju. Najgornji kat je dovršen, skoro je završen i kat ispod te je više posla ostalo kako se spušta prema prizemlju. Ostaje još spojiti struju, urediti okoliš i izvesti ostale završne radove. Ne možemo reći da će radovi biti završeni do kraja ovog mjeseca, ali svaki tjedan sve smo bliže kraju i tome se veselimo, rekla je jučer sanacijska upraviteljica OB Zadar Mirjana Mrčela.
Nositelj investicije izgradnje Poliklinike OB Zadar je Ministarstvo zdravlja RH koje osigurava sredstva potrebna za izgradnju građevine dok je suinvestitor Zadarska županija koja se obvezala da će prodajom zgrade županijskog Zavoda za javno zdravstvo osigurati opremanje pripadajućih sadržaja nove Poliklinike. Kako je nedavno riješen i sudski spor koji je OB Zadar vodila sa Živkom Šarićem za dio zemljišta na kojem se gradi Poliklinika stvoreni su svi preduvjeti za dobivanje uporabne dozvole, a time i konačno puštanje Poliklinike u funkciju.