Nigdje radnika, ceste zatvorene, prometne gužve sve veće!

Slika korisnika valentinam
Obišli smo sva gradilišta u Zadru, evo kakvo smo stanje zatekli
Zvonko KUCELIN
Dok se s jedne strane stvraju prometne gužve, na drugoj se radovi ne obavljaju

Na pet gradilišta u Zadru, kod Vruljice, na Liburnskoj obali, na Jadranskoj magistrali, Bulevaru i u Ulici Eugena Kvaternika u tijeku su radovi. Međutim, isti se odvijaju po principu "više se ne radi nego što se radi". Naime, na gradilištu na Bulevaru danima već gradiište zjapi prazno, a tu i tamo ukaže se jedan, eventualno dva radnika. Na križanju kod Vruljice, cesta je zatvorena kada su se sjekle fafarikule, a u devet dana koliko je cesta zatvorena, napravljene su dvije rupe na kolniku!? Na Liburnskoj obali uredno postavljeni znakovi o izvođenju radova, ali radnika - nigdje!

Nameće se pitanje zbog čega otvaranje tolikih gradilišta na kojima se danima ne radi ili se pak radi minimalno, dok se istovremeno u gradu stvaraju velike prometne gužve za koje vozači imaju sve manje strpjenja. S pravom, ako se pogleda na da pustim gradilištima nigdje radnika nema!

Još jedna priča na hrvatski način.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika Konjanik
Dobro. Ja bi preporucio novinarki da se obrati firmama koje su zaduzene za radove i gradu Zadru pa da onda nastavi clanak sa razlozima zasto su gradilista skoro bez djelatnika. I meme to zanima. Ovako ispada da je clanak kao nedovrsen.