Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Mršić: U pozitivnom smo nizu

12.11.2010. 23:00
Mršić: U pozitivnom smo nizu


Ugodna atmosfera vlada među igračima Zadra u posljednje vrijema. Očita je kohezija u svlačionici koja na terenu donosi mnogo borbeniji pristup i kompaktno posloženi redovi čega je najveći rezultat uspijevanje održavanja ranog vodstva u utakmici protiv Rijeke. Antonio Mršić, nije uspio napraviti nešto previše prema naprijed, ali zadovoljstvo mu pruža čvrst defanzivni blok te činjenica da su osvojena nova tri boda.
– U pozitivnom smo nizu u posljednje vrijeme. Osvajamo bodove, ne primamo puno golova i očita je dobra forma u našim redovima. Protiv Rijeke smo odlično krenuli, brzo poveli i unatoč lošijoj igri do kraja utakmice možemo biti presretni s pobjedom koja nas gura još više od dna ljestvice te očekujem da ćemo i protiv Varaždina sljedeći vikend uspjeti to i ponoviti kazao je Mršić, a njegove misli dijeli i kolega iz veznog reda Jure Jerbić koji je dobio protiv Rijeke 25 posljednjih minuta i umnogome doprinio očuvanju stečene prednosti.
– Znali smo da će biti teška utakmica iako su Riječani u posljednje vrijeme u lošijoj formi. Prvo poluvrijeme smo bolje odigrali, zabili taj gol. U drugom nismo bili na pravoj razini, ali glavno da smo očuvali prednost te uzeli tri boda.
Ocjenu više sigurno je u ovoj utakmici zaslužila posljednja linija Zadrana koju je predvodio Ante Puljić. U suradnji sa također odličnim Conom, Skočibušićem zadarska obrana je bila neprelazna.
– Odlična utakmica prvenstveno zbog pobjede. Imali smo odličnih 15 minuta, zaprijetili u nekoliko situacija te zabili preko Santinija pobjedonosni gol. Dobro smo stajali na terenu tijekom cijelog susreta, osim početnog dijela drugog dijela, ali sve u svemu Riječani nisu uspjeli konkretno zaprijetiti. Bilo je nekoliko neugodnih situacija, srećom sve se dobro završilo i gledamo već prema Varaždinu koji je naš sljedeći protivnik na Stanovima. Ovom pobjedom protiv Rijeke i s tom koju moramo još ostvariti protiv Varaždina možemo otići do sredine ljestvice, gdje nam je i mjesto – kazao je Puljić.