Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

BMW-om se zabio u parkirani renault clio

Autor: Suzana Bandić

12.12.2009. 23:00
BMW-om se zabio u parkirani renault clio

Foto: Filip BRALA



Mladi je vozač vraćajući se iz noćnog provoda zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola od 0,97 promila izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u parkirani “clio” nabivši ga na prometni znak i betonski podni čunjić


Vlasnik automobila “renault clio” zadarskih registracija neugodno se iznenadio u nedjelju ujutro kada su mu policajci zakucali na vrata kazavši mu da je njegov limeni ljubimac oštećen u prometnoj nezgodi.
On je, naime, svoje vozilo tijekom noći sa subote na nedjelju ostavio na prkiralištu uz rub kolnika između zgrade zadarskog Sveučilišta i Osnovne škole Petra Preradovića, no iako propisno parkirano i izvan prometa, vozilo mu je razbijeno u prometnoj nesreći koju je izazvao 24-godišnjak upravljajući BMW-om splitskih registracija.
Mladi je vozač vraćajući se iz noćnog provoda zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola od 0,97 promila, koliko mu je alkotestom izmjereno, izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u parkirani “clio” nabivši ga na prometni znak i betonski podni čunjić.
Osim materijalne štete koja nastale na oba vozila, u ovoj bizarno prometnoj nesreći lakše je ozljeđena 20-godišnja suvozačica iz BMW-a.
Protiv mladog i nesavjesnog vozača slijedi optužni prijedlog.