Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Ina i Ema, što se sprema?

13.01.2012. 23:00
Ina i Ema, što se sprema?


Nakon Jollyja još jedno gostovanje, ovaj put Agram. Ako je dvoboj sa Šibenčankama bio put bez nade za utakmicu sa Zagrepčankama to se ne može reći. Jer ljestvica ne laže, utakmicu 13. kola A-1 lige Zadar dočekuje za četiri pobjede, a Agram sa svega jednom (Dubrava). Na prvu bi se moglo reći da je ekipa s Višnjika u toj utakmici – favorit.
– S obzirom na kvalitetu koju Agram ima, teško mi je objasniti kako to da su samo jednom pobijedili. No, to je ekipa s vrlo kvalitetnom prvom petorkom. Uostalom, tamo su Ina Marin i Ema Meštrović, koje su ne tako davno igrale za nas. A svi znamo koliko mogu te dvije igračice. Ne treba zaboraviti ni Ninu Premasunac, odličnu skakačicu koja ima i vrlo kvalitetnu unutarnju igru, pa iskusnu Branku Vukičević – nabrajala je Marija Mazije kvalitete zagrebačkog sastava koji, doista malo čudno, s takvim rosterom ima svega jednu pobjedu. No, da Agram vrijedi više od pozicije koju trenutačno drži, dalo se naslutiti u prošlom kolu u kojem se zamalo dogodila najveća senzacija dosadašnjeg dijela prvenstva. Medveščak, koji je već pobijedio Jolly u Šibeniku, protiv Agrama je u svojoj dvorani bio “na konopcima”. No Medo se na kraju izvukao i u posljednjoj četvrtini preokrenuo rezultat za što najveće zasluge idu Ivi Borović, nekadašnjoj kapetanici Zadra, koja je postigla pola koševa svoje momčadi (34).
– Za razliku od Agrama, mi utakmicu dočekujemo bez ikakvog imperativa. Zbog viroze neće nastupiti Lucija Perica, dok su Lara Majstorović i Davorka Balić još u procesu povratka nakon ozljeda. Iako će obje igrati teško da od njih možemo očekivati ono što mogu kad su potpuno spremne. Očekujem našu dobru igru s kojom se možemo nadati dobrom rezultatu – zaključuje Mazija.