Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Danas je Valentinovo! Zaboravili ste? Evo ideja…

13.02.2011. 23:00
Danas je Valentinovo! Zaboravili ste? Evo ideja…


Ako ste među onima koji sve planiraju u zadnji trenutak, a ne želite razočarati partnericu ili možda partnera na Valentinovo, nudimo vam nekoliko ideja gdje proslaviti dan zaljubljenih tako da vaša bolja polovica ostane bez teksta.
Za one koji smatraju da ništa nije previše ako će usrećiti voljenu osobu predlažemo aranžman “Ljubav ti i ja” koji je za vas pripremio Falkensteiner hotel Club Funimation Borik. Provedite dva dana daleko od svih briga uživajući u romantičnom zalasku sunca, pogledu na more i večeri uz svijeće te razmazite sebe i voljenu osobu opuštajućim tretmanima. Ponuda uključuje: dva noćenja s Falkensteiner punim pansionom, košaru voća na dan dolaska, poklon iznenađenja u sobi na dan dolaska, kraljevski ritual za nju i njega na mediteranski način (masaža, tretman lica i tijela, ljubavni napitak), večeru uz svijeće te kasni check out do 18 sati na dan odlaska. U ponudu je uključeno i neograničeno korištenje Acquapura Thalasso & SPA centra Borik gdje vas čekaju wellness, bazeni, sauna i fitness.
Za one s manje slobodnog vremena preporučujemo romantični plesnjak i večeru uz svijeće. Naime, zadarski klub Arsenal za vas je pripremio plesnjak uz grupu Zadrani koji će vas osvojiti uz popularne evergrine kao stvorene za romantična druženja. Plesnjak počinje u 21 sat, a u ponudi je i mogućnost rezervacije stola i odabir jednog od tri valentinovska menija kojima ćete osvojiti svoju bolju polovicu. Za gastronomski doživljaj Valentinova u Arsenalu potrebno je rezervirati stol, danas do 12 sati, na brojeve 099 210 33 09, 023 253 821 ili na mail adresu [email protected].
Još jedna od opcija kako provesti Valentinovo, a lako ju je organizirati u posljednji trenutak, jest da se odlučite za jedan od brojnih restorana u Zadru, nazovete, rezervirate stol i uživate u večeri i druženju s voljenom osobom. Kako biste upotpunili svoje druženje prije odlaska na večeru možete svratiti do Hrvatskog narodnog kazališta Zadar i uživati u odličnoj operi šibenskog HNK “Medij”. Ovakav aranžman oborit će s nogu sve one koji uživaju u kulturi i romantičnom druženju u dvoje.
Da ne zaboravimo i one plićeg džepa: izvedite svoju bolju polovicu u kino, palačinka bar ili na obično piće. Ako ste više kućni tip kupite namirnice, dobro vino i potrudite se sami napraviti večeru koja će osobu koju volite oboriti s nogu. Čak i ako niste poklonik Valentinova i smatrate kako je to blagdan izmišljen od strane velikih trgovačkih lanaca darujte voljenoj osobi cvijet ili bombonijeru jer svi mi volimo kad nas se sjete pa makar i na blagdan izmišljen od trgovačkih lanaca.
A svi vi koji ste na Valentinovo samci ne žalostite se previše. Naime, možda je baš danas vrijeme da se sredite, izađete i upoznate svoju srodnu dušu.