Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Graševina Adria tour u Hotelu Kolovare

Autor: Ante Vidović

13.03.2013. 23:00
Graševina Adria tour u Hotelu Kolovare

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Turneja koja je započela u Opatiji, a završava u Dubrovniku, okuplja najvrsnije proizvođače plemenite kapljice iz Slavonije, Srijema i Baranje


Proizvođači jedanaest milijuna litara vina iz istočne Hrvatske jučer su prezentirali svoje vrhunske proizvode u Hotelu Kolovare u okviru velike turneje Graševina Adria Tour, koju organizira Udruga Graševina Croatica. Turneja koja je započela u Opatiji na sjeveru, a završava u Dubrovniku na jugu okuplja najvrsnije proizvođače plemenite kapljice iz Slavonije, Srijema i Baranje. Cilj turneje je upoznati ugostiteljski sektor i njegove distributere s kvalitetom bijelih vina iz prošlogodišnje berbe i crnih iz preklanjske.
Bogata ponuda vinograda istočne hrvatske jučer je pred istinske vinoljupci prezentirana kroz vrhunsku graševinu, pinot, kraljevski traminac i druga poznata domaća imena iz vinskog svijeta.
Ovo je druga godina da Graševina Adria Toru gostuje u Zadru. Članovi imaju pozitivna iskustva od boravka u Zadru kao i o cijeloj Jadranskoj turneji te komentiraju kako postižu pozitivne marketinške efekte koji se zatim odražavaju na bolju prodaju.