Krenula prodaja ulaznica za uskrsni spektakl uz Olivera Dragojevića i Dupine

Slika korisnika admin
Iva PERINČIĆ

Osim koncertnog spektakla 25. ožujka, kada u Arsenalu nastupa Petar Grašo, ovaj zadarski klub priprema i uskrsni spektakl- koncert Olivera Dragojevića i Dupina.

Za 16. travnja s početkom u 21 sat najavljujemo tradicionalnu večer s legendarnim vokalom hrvatske scene, koji će uljepšati još jedan Uskrs brojnim Zadranima i njihovim gostima. Tradicionalne blagdanske večeri prožete emocijama u društvu legendarnih hrvatskih glazbenika, postale su prava glazbena poslastica! Uz spoj emocija, odlične atmosfere, vrhunskih umjetnika i interijera Arsenala čeka vas još jedan nezaboravni Uskrs! Glas, interpretaciju, pjesme i emociju Olivera Dragojevića poznaju i obožavaju generacije ljudi. Iako o ovoj glazbenoj legendi ne treba previše govoriti, ovom prilikom će posjetitelji imati priliku uživati i u njegovim novim hitovima.

Karte možete kupiti u Arsenalu od ponedjeljka do petka, u vremenu od 09-15 sati. Cijena ulaznica je 110 kuna za parter, 180 kuna za vip standard kartu i 250 kuna za vip premium kartu. Sve upite oko ulaznica molimo šaljite na info@arsenalzadar.com.

Karte za parter povodom koncerta Petra Graše su rasprodane. U prodajim ima još 50-ak karata- vip standard (160,00 kn), i vip premium (230,00 kn), a kupuju se isključivo u Arsenalu od ponedjeljka do petka 09-15h.

Autor: 
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno