Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Nađen mrtav Željko Ćulibrk

13.04.2012. 22:00
Nađen mrtav Željko Ćulibrk


Željko Ćulibrk (54) zvani Pas, čije su fotografije javnog samoozlijeđivanja staklom po licu i rukama na dan izricanja presuda hrvatskim generalima u Haagu 15. travnja prošle godine obišle Hrvatsku, pronađen je mrtav ispred vrata svog stana na Narodnom trgu broj 5 u petak prijepodne.
– U 10.15 sati zaprimili smo dojavu građanina koji je prolazio stubištem stambene zgrade na Narodnom trgu da ispred jednih vrata nepomično leži stariji muškarac. Pozvani su liječnici Hitne medicinske pomoći koji su odmah po dolasku utvrdili smrt, nakon čega su i policajci potvrdili kako na tijelu muškarca nema tragova koji bi upućivali na nasilje – rekao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan dodajući kako je najvjerojatnije riječ o prirodnoj smrti.
Nakon obavljenog liječničkog pregleda i očevida tijelo je prebačeno u zadarsku mrtvačnicu gdje će ga poslijepodne još pregledati i mrtvozornik radi utvrđivanja uzroka i vremena smrti, a ukoliko se ukaže potreba, moguća je i obdukcija za koju bi u tom slučaju državno odvjetništvo trebalo izdati nalog.
U stanu na Narodnom trgu Ćulibrk je živio sam, a već duže vrijeme imao je zdravstvenih poteškoća.