Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Zadranima malo za radost treba (FOTOGALERIJA)

13.06.2012. 22:00
Zadranima malo za radost treba (FOTOGALERIJA)


Gotovo grobna tišina vladala je danas zadarskim ulicama u kasno poslijepodnevnim satima. Sa štekata kafića i kroz otvorene škure ulica Poluotoka čuli su se samo komentari Drage Ćosića i Igora Štimca dok je stanovništvo u nevjerici gledalo kako lete sekunde dok hrvatska reprezentacija gubi protiv vječitih mušterija i susjeda Talijana.
Tako je trajalo do 72. minute kada je Mario Mandžukić zabio izjednačujući gol, za nas vrijedan kao pobjednički. Gradske ulice izgledale su živo kada su Zadrani počeli slaviti Mandžin pogodak, na brodovima su proradile sirene, a sveopće raspoloženje zagrijalo se do maksimuma.
Da je i bod s Talijanima dovoljan, moglo se zaključiti po navijačkom karuselu koji ni ovaj put nije izostao. Poluotok je bio glavna destinacija oko kojeg su kružili automobili i skuteri. Neriješenim protiv Talijana nastavlja se hrvatsko navijačko ludilo i sa iščekivanjem se čeka iduća utakmica protiv Španjolaca u ponedjeljak u večernjem terminu. Napetost je na vrhuncu jer stanje na ljestvici nikome ne garantira teoretski nastavak u idući krug te je sigurno da Zadar i cijelu Hrvatsku čeka grozničava navijačka večer.